Počet záznamů: 1
Momčilová, Pavla, 1941- - Autor
Vyd. 1. - Čestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, 2003 - 109 s., [4] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 23 cm
ISBN 80-85936-44-5
Pavla vaří a peče zdravě ; Sešity zdravé výživy ;
obilniny vaření
kuchařské recepty příručkySignatura C 310.222 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni : teplé a studené pokrmy, pečivo, dezerty, nápoje / Pavla Momčilová Záhlaví-jméno Momčilová, Pavla, 1941- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Čestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, 2003 Fyz.popis 109 s., [4] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 23 cm ISBN 80-85936-44-5 Číslo nár. bibl. cnb001254620 Edice Pavla vaří a peče zdravě ; č. 11 Sešity zdravé výživy ; sv. 32 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla obilniny * vaření Forma, žánr kuchařské recepty * příručky MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Po obecném úvodu, seznamujícím s přednostmi celozrnných obilovin, zásadami jejich koupě, skladování a kuchyňské úpravy následují desítky předpisů na pokrmy sladké, slané, teplé i studené. Další z řady užitečných kuchařek zdravé výživy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1