Počet záznamů: 1
Zvyšování nutričních a dietetických vlastností mléka baktériemi mléčného kvašení
kniha
Hylmar, Bohumil, 1923- - Autor
1. vyd. - Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1985 - 139 s. : tb., grafy ; 20 cm
Technické publikace ;
mléčné výrobky kysané mléčné výrobky nutriční hodnota potravin
příručkySignatura C 247.835 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Zvyšování nutričních a dietetických vlastností mléka baktériemi mléčného kvašení / Bohumil Hylmar Záhlaví-jméno Hylmar, Bohumil, 1923- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1985 Fyz.popis 139 s. : tb., grafy ; 20 cm Číslo nár. bibl. cnb000012287 Edice Technické publikace Ústředního výzkumného ústavu potravinářského průmyslu Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze ; 372 Poznámky Pro vnitř. potřebu. - Přehl. lit. - Rus. a něm. souhrn. - Rozmn. - 370 výt. - Obálka Petr Míšek Předmět.hesla mléčné výrobky * kysané mléčné výrobky * nutriční hodnota potravin Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.146 , 637.1/.3 , 641.1 , 637.1 , 637.2 , 663 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1