Počet záznamů: 1  

Zvyšování nutričních a dietetických vlastností mléka baktériemi mléčného kvašení

  1. kniha

    kniha


     Hylmar, Bohumil, 1923- - Autor
    1. vyd. - Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1985 - 139 s. : tb., grafy ; 20 cm
    Technické publikace ;
     mléčné výrobky  kysané mléčné výrobky  nutriční hodnota potravin
     příručky
    SignaturaC 247.835
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 247.835   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZvyšování nutričních a dietetických vlastností mléka baktériemi mléčného kvašení / Bohumil Hylmar
    Záhlaví-jméno Hylmar, Bohumil, 1923- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1985
    Fyz.popis139 s. : tb., grafy ; 20 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000012287
    Edice Technické publikace Ústředního výzkumného ústavu potravinářského průmyslu Střediska technických informací potravinářského průmyslu v Praze ; 372
    PoznámkyPro vnitř. potřebu. - Přehl. lit. - Rus. a něm. souhrn. - Rozmn. - 370 výt. - Obálka Petr Míšek
    Předmět.hesla mléčné výrobky * kysané mléčné výrobky * nutriční hodnota potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.146 , 637.1/.3 , 641.1 , 637.1 , 637.2 , 663
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.