Počet záznamů: 1
Food Service
časopis
Roky odběru: 1991,93-95,2002-11
cnb000358016
stravování gastronomie hotelnictví společné stravování
odborné časopisyÚdaje o názvu Food Service : časopis moderní gastronomie Nakladatel Praha : České a Slovenské odborné nakladatelství, 1991-2011 Fyz.popis svazků ; 30 cm ISSN 1210-406X Číslo nár. bibl. cnb000358016 Vydáváno Roč. 1, č. 1 (1991)-roč. 21, č. 9 (2011) Poznámky Podnázev: odborný časopis pro gastronomii, hotelnictví a moderní stravování (tak v tiráži č. 2/1993); Pův. podnázev: Gastronomie - hotelnictví - společné stravování. Podnázev od r. [2001]: moderní gastronomie, hotelnictví, účelové stravovaní. Podnázev od r. 2005: magazín pro management gastronomie a hotelnictví. Rozsah a rozměry pro registraci: 40-98+4 s., 210/297. "Minutka" a "Pec" je součástí předplatného časopisu "Food-Service" Dále jako Gastro report & minutka
Suplement Minutka
Pec - pro pekaře a cukráře
Předmět.hesla stravování * gastronomie * hotelnictví * společné stravování Forma, žánr odborné časopisy Konspekt 64 - Domácí hospodářství MDT 613.2 , 640.4 , 640.4/.5 , (051)-027.561 , 050 , 640 , 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Roky odběru 1991,93-95,2002-11 Druh dok. PERIODIKA - Souborný záznam periodika Odborný časopis pro gastronomii, hotelnictví a moderní stravováníNačítání…
Počet záznamů: 1