Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0172844^"
  1. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Genetika populací v chovu zvířat / Wilhem Stahl, Dieter Rasch, Rudolf Šiler, Jan Váchal.    [Praha] : Státní zemědělské nakladatelství, 1970 . 336 s. obr., tab., grafy - C 73.513
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Matematika v chovatelské praxi / Autoři: Rudolf Šiler, Jan Váchal, Jan Vinš ; Il. Karel Kilberger.    Praha : SZN, 1967 . 238, [4] s. - C 61.654
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  3. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Optimalizace selekčního efektu u skotu.    Praha : Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství, 1981 . 42 s. - C 229.364
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Selekce v chovatelské praxi / [Autoři:] Rudolf Šiler, Jan Váchal, Jan Vinš ; Il. Miroslav Rada a Přemysl Pospíšil.    Praha : SZN, 1977 . 239, [5] s. [3] tb. ; - C 213.281
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická30/000

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Šlechtění skotu, prasat a ovcí / Autoři: Jan Váchal, Václav Jakubec.    Praha : Institut pro vzdělávání pracovníků v zemědělství a výživě, 1975 . 31 s. - C 200.242
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Teoretické základy genetiky kvantitativních znaků : (Studijní zpráva) / Václav Jakubec, Rudolf Šiler, Jan Váchal.    Praha : Ústav vědeckotechnických informací, 1974 . 86 s. - C 93.636
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.