Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 28  
Váš dotaz: Názvové údaje = "Domácí kuchařka"
  1. Domácí kuchařka / [Oldřich Dufek, Milena Dufková ; fotografie Jiří Poláček ; ilustrace Václav Rytina].    Praha : Svépomoc, 1990 . 183 s. il. ; . ISBN 80-7063-032-9 (Brož.) - B 33.097
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. Domácí kuchařka / Magdalena Dobromila Rettigová.    Praha : Odeon, 1986 . 558 s. - C 249.617
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000
    Na Sadech dospělé10/000
    Suché Vrbné10/000

  3. Domácí kuchařka / Oldřich Dufek, Milena Dufková ; fotografie Jiří Poláček ; obálka, ilustrace a grafická úprava Václav Rytina.    Praha : Svépomoc, 1991 . 183 s. obr., barev. fot. ; . ISBN 80-7063-070-1

    Domácí kuchařka
  4. Domáci kuchařka, aneb, Pogednánj o masitých a postnjch pokrmech pro dcerky České a Morawské / od M.D. Retikowy.    W Hradci Králowé ; a w Praze : Nákladem Jana Host. Pospjssila, 1844 . xvi, 375 s. . ISBN (Váz.) - NE 7.035
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Zlatá Koruna01/000

    Domáci kuchařka, aneb, Pogednánj o masitých a postnjch pokrmech pro dcerky České a Morawské
  5. Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají : kterak se tabule nejnovějším způsobem pokrývají; kromě mnohých jiných užitečných, v domácnosti nevyhnutelně potřebných věcí / sepsáno od Magd. Dobr. Rettigové.    V Praze : Tisk a náklad Jaroslava Pospíšila, 1864 . 417 s.

    Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a vyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem vaří, pečou a zadělávají
  6. Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a wyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem waří, pečou a zaděláwají : jak se tabule nejnowějssím způsobem pokrýwají; kromě mnohých jiných užitečných, w domácnosti newyhnutelně potřebných wěcí / sepsáno od Magd. Dobr. Retikowé.    W Praze : Tisk a náklad Jarosl. Pospíssila, 1857 . x, 373 s. il. ;

    Domácí kuchařka, aneb, Snadno pochopitelné a wyskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy nejchutnějším způsobem waří, pečou a zaděláwají
  7. Domácí Kuchařka, čili, Snadno pochopitelné a proskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají ... / Magdalena Dobromila Rettigová ; dle poměrů nynější doby ... upravila Antonie Dušánková.    V Praze : Jaroslav Pospíšil, 1888 . 8, 533, [17] s.

    Domácí Kuchařka, čili, Snadno pochopitelné a proskoumané poučení, kterak se masité i postní pokrmy všeho druhu nejchutnějším způsobem vaří, pekou a zadělávají
  8. Domácý Kuchařka, aneb, Pogednánj o masytých a postnjch pokrmech pro dcerky České a Morawské / od M.D. Retikowy.    W Hradcy Králowé ; a w Praze : Jan Host. Pospjssil, 1831 . xvi, 308 s.

    Domácý Kuchařka, aneb, Pogednánj o masytých a postnjch pokrmech pro dcerky České a Morawské
  9. Domácý Kuchařka, aneb, Pogednánj o masytých a postnjch pokrmech pro dcerky České a Morawské / od M.D. Retikowy.    W Hradcy Králowé : W Praze : Nákladem Jana Host. Pospjssila, 1837 . xvi, 329 s. il. ;

    Domácý Kuchařka, aneb, Pogednánj o masytých a postnjch pokrmech pro dcerky České a Morawské
  10. Die Haus-Köchin, oder, Eine leichtfaßliche und bewährte Anweisung auf die vortheilhafteste und schmackhafteste Art die Fleisch- und Fastenspeisen zu kochen, zu backen und einzumachen : Tafeln nach der neuesten Art zu decken; nebst vielen andern nützlichen in der Haushaltung oft unentbehrlichen Sachen / durch vieljährige Erfahrung erprobt und verfaßt von Magdalena Dobromila Rettig.    Königgratz ; und Prag : Johann Host. Pospjssil, 1843 . xviii, 384 s. il. ;

    Die Haus-Köchin, oder, Eine leichtfaßliche und bewährte Anweisung auf die vortheilhafteste und schmackhafteste Art die Fleisch- und Fastenspeisen zu kochen, zu backen und einzumachen

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.