Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor osobní jméno = "Hrušková Marie 1949"
  1. Cereální chemie a technologie I : cereální chemie, mlýnská technologie, technologie výroby těstovin / Josef Příhoda, Pavel Skřivan, Marie Hrušková.    Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003 . 202 s. il. ; . ISBN 80-7080-530-7 - S 29.556/1
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  2. Těstoviny / Marie Hrušková, Pavel Hrdina, Pavel Filip.    Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015 . 19 stran ilustrace ; . ISBN 978-80-87719-25-1. ISBN 978-80-88019-03-9 - C 365.233
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.