Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0159924^"
  1. Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín = Possibilities of sulfur dioxide ruduction [i.e. reduction] in wine technology : původní vědecká práce / Mojmír Baroň.    Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 . 50 s. il. (některé barev.) ; . ISBN 978-80-7375-924-7 (brož.) - C 356.961
    Umístění: 663.2 - Vinařství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  2. Vliv asimilovatelného dusíku na průběh fermentace moštů révy vinné = Effect of assimilable nitrogen on grape must fermentation : původní vědecká práce / Mojmír Baroň.    Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013 . 54 s. il. (převážně barev.) ; . ISBN 978-80-7375-713-7 (brož.) - C 351.745
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.