Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth m0071328^"
  1. Cvičení z ochrany půdy a rekultivace : Část rekultivace / František Jonáš.    Praha : Vysoká škola zemědělská, 1982 . 84 s. obr., tb. ;

    Cvičení z ochrany půdy a rekultivace
  2. Kdy se zastaví propad zemědělství? : inženýr Jonáš nemá důvod k úsměvu / František Jonáš ; zaps. Aleš Hazuka.   -- In:  Listy Jindřichohradecka -- 2/30 (05.02.1994), s. 9. 

    článek
  3. Ochrana a tvorba krajiny I : přednášky a cvičení / František Jonáš.    V Praze : Vysoká škola zemědělská, 1980-1981 . 2 svazky (366 261 strana) ilustrace, plány ;

    kniha
  4. Ochrana životního prostředí / Zdena Wittlingerová, František Jonáš.    Praha : Credit, 2001 . 131 s. . ISBN 80-213-0754-4 (ČZU) - S 27.512
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  5. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Ochrana životního prostředí a krajiny.    Praha : Vysoká škola zemědělská, 1988 . 172 s. il., tab., grafy - S 19.676
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická20/000

  6. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Pozemkové úpravy / František Jonáš a kolektiv.    Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1990 . 511 s. il, grafy ; . ISBN 80-209-0106-X (Váz.) - C 268.213
    Umístění: 332 - Regionální ekonomika
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  7. Vliv průmyslových imisí na zemědělskou a lesní produkci : (studijní zpráva) = Vlijanije promyšlennych vybrosov na sel'skochozjajstvennuju i lesnuju produkciju : (obzor) = The influence of industrial imissions on agricultural and forest production : (review) / František Jonáš.    Praha : Ústav vědecko-technických informací pro zemědělství, 1985 . 72 s. . ISBN (Brož.) - C 246.856
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.