Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth 0256404^"
  1. Lososí kaviár z Aljašky zpracovávají lesáci z Hluboké / Eduard Levý ; Stanislava Neradová ; foto Stanislava Neradová.   -- In:  Českobudějovické listy -- 11/300 (28.12.2002), s. Nedělní kanape : [příloha], s. 9 : il.. 

    článek
  2. Sladkovodní ryby : snadné zpracování a příprava v kuchyni : recepty / Eduard Levý.    [České Budějovice] : Typ, 2017 . 103 stran barevné ilustrace ; . ISBN 978-80-87699-14-0 - B 56.796
    Umístění: 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická00/100
    Na Sadech dospělé10/000

  3. "Z kapra se dá udělat všechno. I jitrnice nebo tlačenka" / Ludmila Mlsová ; 3x foto: Marek Podhora, MAFRA.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 27, č. 291 (14.12.2016), s. 16.  Ilustrace

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.