Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^cbvk_us_auth k0055070^"
  1. 0vlivnění nutriční hodnoty svaloviny kapra obecného (Cyprinus carpio) a tolstolobika bílého (Hypophthalmichtys molitrix) cyanobacteriemi = Intenference in nutritive value of muscle of common carp (Cyprinus carpio) and silver carp (Hypophthalmichtys molitrix) by cyanobacteria / M. Palíková ... [et al. ].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 43, č. 3 (červenec-září 2007), s. 99-106. 

    článek
  2. Akumulace a eliminace microcystinů v rybách (Cyprinus carpio, Hypophtalmichthys molitrix) a hodnocení biomarkerů po expozici sinicovou biomasou = Accumulation and elimination of microcystins in fish (Cyprinus carpio, Hypophthalmichthys molitrix) and modulation of biomarkers after exposure to cyanobacterial blooms / O. Adamovský ... [et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 43, č. 3 (červenec-září 2007), s. 4-10. 

    článek
  3. Akumulace a odbourávání microcystinu LR ve tkáních kapra obecného (Cyprinus carpio L.) a tolstolobika bílého (Hypophthalmichthys molitrix Val.) = Accumulation and depuration of microcystin - LR in tissues of common carp (Cyprinus carpio L.) and silver carp (Hypophthalmichthys molitrix Val.) / M. Palíková ...[et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 43, č. 2 (duben-červen 2007), s. 7-12. 

    článek
  4. Účinnost biologických konzervačních prostředků při konzervaci rybí odpadní suroviny = The effectiveness of biological preservation preparations in preserving the fish by -products / F. Vácha.   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- 31/1 (1995), s. 11-16. 

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.