Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Věcné téma = "zpracování drůbeže"
  1. Drůbežáři ponovu / František Tupec ; Zaps. -fug-.   -- In:  Vodňanské noviny -- 5/14 (1994), s. 6 : il.. 

    článek
  2. Chovatelé drůbeže se také spojují / (vdo).   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- 11/178 (02.08.2000), s. příloha Jižní Čechy Dnes, s. 2. 

    článek
  3. Věří v budoucnost kachen Barbarie / Jan Kroupa ; Přisp. Jiří Motyčka.   -- In:  Zemědělec -- 4/14 (03.04.1996), s. 14. 

    článek
  4. Vítají zákazníky, kteří na to mají : o budoucnosti drůbežářů se rozhodne v druhé vlně kuponové privatizace / Alena Řezáčová.   -- In:  Táborské listy -- 2/251 (29.10.1993), s. 9. 

    článek
  5. Vodňanští drůbežáři a kachny / František Tupec, Milan Říha ; zaps. -er-.   -- In:  Vodňanské noviny -- 5/20 (1994), s. 3 : il.. 

    článek
  6. Vzrůstá zájem o chlazenou drůbež : Po předchozím útlumu zájem zákazníků o výrobky vodňanských drůbežářů v posledním období vzrůstá / Milan Říha ; Zaps. Jan Moravec.   -- In:  Listy Strakonicka -- 3/196 (23.08.1995), s. 9. 

    článek
  7. "Zpracujeme 100 tisíc kuřat denně" : známý jihočeský šéfkuchař tentokrát navštívil vodňanský podnik na zpracování drůbeže / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes.   -- In:  Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 125 (28.05.2011). Jižní Čechy Gastro Dnes -- S. B5.  il.

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.