Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth 0134146 xcla^"
  1. Porovnání zastoupení mastných kyselin v bílé svalovině užitkových hybridů Ropšínského kapra = White muscle fatty acid composition of different crossbreds of Ropsha scaly carp / T. Zajíc, J. Mráz, M. Kocour, J. Picková.   -- In:  Bulletin VÚRH Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 48, č. 4 (2012), s. 21-30.  ilustrace

    článek
  2. Vliv technologie chovu na zastoupení mastných kyselin ve svalovině sumce velkého (Silurus glanis L.) = Influence of rearing technology on distribution of fatty acids in european catfish (Silurus glanis L.) flesh / T. Zajíc... [et al.].   -- In:  Buletin VÚR Vodňany -- ISSN 0007-389X. -- Roč. 46, č. 2 (duben-červen 2010), s. 25-33.  il.

    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.