Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 67  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth v0007538 xkni^"
  1. Biologie všedního dne / Pavel Vlach, Zdeňka Chocholoušková (editoři).    Plzeň : Západočeská univerzita v Plzni, 2014 . 244 s., [62] s. obr. příl. barev. il. ; . ISBN 978-80-261-0415-5 - B 54.894
    Umístění: 57 - Biologie. Antropologie. Obecná genetika. Mikrobiologie
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  2. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Co musíte udělat před uvedením nového potravinářského výrobku na trh / Stanislav Mihulka.    Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994 . 77 s. tab., ukázky formulářů ; . ISBN 80-85120-31-3 (brož.) - C 279.302
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  3. Éčka v potravinách / Vladimír Klescht, Iva Hrnčiříková, Lucie Mandelová.    Brno : Computer Press, 2006 . 108 s. 1 brožura (11 s. ; 15 cm) . ISBN 80-251-1292-6 (brož.) : - C 325.137
    Umístění: 664 - Potravinářství
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická volný výběr10/000

  4. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Gigiena moloka i kontrol' jego sanitarnogo kačestva / I.I. Archangel'skij, V.M. Kartašova.    Moskva : Kolos, 1966 . 246 s. il. - C 62.580
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  5. Hygiena a technológia potravín / G. Spitzer, A. Zámečník.    Bratislava : Príroda, 1986 . 219 s., [16] s. obr. příl. il. - C 327.504
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická příruční sklad10/000

  6. Hygiena a technologie mléčných výrobků / Jindra Lukášová a kolektiv.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001 . 180 s. il. ; . ISBN 80-7305-415-9 - S 28.117
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  7. *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků.    Praha : Státní pedagogické nakladatelství, n.p., 1989 . 362 s. . ISBN 80-85114-60-7 - S 18.066
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  8. Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : návody k praktické výuce v mlékařské dílně / Bohumíra Janštová, Josef Holec.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2004 . 71 s. il. ; . ISBN 80-7305-486-8 - S 30.859
    Umístění:
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  9. Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení / Bohumíra Janštová a kolektiv.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2009 . 84 s. . ISBN 978-80-7305-061-0 (brož.) - S 32.998
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000

  10. Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : praktická cvičení II / Bohumíra Janštová.    Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2009 . 65 s. il. ; . ISBN 978-80-7305-060-3 (brož.) - S 33.004
    Umístění: 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    PobočkaVolnéNedostupné / PrezenčněVypůjčenéRezervaceKde najdu?
    Lidická10/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.