Number of the records: 1
Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2006 - 288 s. : barev. il. ; 18 cm
ISBN 80-249-0756-9 (váz.)
sýry sýrová jídla
informační publikace kuchařské receptyCall number C 323.968 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Title statement Sýry : druhy a recepty / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf] Edition statement Vyd. 1. Issue data V Praze : Ikar, 2006 Phys.des. 288 s. : barev. il. ; 18 cm ISBN 80-249-0756-9 (váz.) National bibl. num. cnb001657850 Note Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Subj. Headings sýry * sýrová jídla Form, Genre informační publikace * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 637.3 , 641.55:637.3 , (036) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Document kind BOOKS Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1