Number of the records: 1  

Sýry

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2006 - 288 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN 80-249-0756-9 (váz.)
     sýry  sýrová jídla
     informační publikace  kuchařské recepty
    Call numberC 323.968
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Sýry
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 323.968   

    Title statementSýry : druhy a recepty / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Praze : Ikar, 2006
    Phys.des.288 s. : barev. il. ; 18 cm
    ISBN80-249-0756-9 (váz.)
    National bibl. num.cnb001657850
    NoteTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Subj. Headings sýry * sýrová jídla
    Form, Genre informační publikace * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.3 , 641.55:637.3 , (036) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    Sýry
    Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.