Number of the records: 1  

České masné výrobky

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Vyd. 4., dopl. - Tábor : OSSIS, 2006 - 108 s. ; 29 cm
    ISBN 80-86659-10-0 (brož.), ISBN 978-80-86659-40-4 (dotisk 2013 : brož.)
     masné výrobky  uzeniny  potravinářská technologie  normy a standardy
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberB 47.162
    Umístění
    České masné výrobky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněB 47.162 P   
    Lidická ( region )jen prezenčněB 47.162 P1   

    Title statementČeské masné výrobky
    Edition statementVyd. 4., dopl.
    Issue dataTábor : OSSIS, 2006
    Phys.des.108 s. ; 29 cm
    ISBN80-86659-10-0 (brož.)
    978-80-86659-40-4 (dotisk 2013 : brož.)
    National bibl. num.cnb001664148
    NoteTerminologický slovník. Obsahuje rejstříky. Dotisk 2013
    Subj. Headings masné výrobky - Česko * uzeniny - Česko * potravinářská technologie - Česko * normy a standardy - Česko
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.5+664.91/.95 , 637.523 , 663/664 , 006 , (437.3) , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    České masné výrobky
    Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 459 původních receptur, používaných v masném průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům českého uzenářského umění. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.