Number of the records: 1  

GI dieta

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Gallop, Rick - Author
    Vyd. 1. - Brno : Computer Press, 2006 - 192 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-251-0902-X (brož.)
    Zdraví pro každého
     redukce tělesné hmotnosti  redukční diety
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 324.431
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    GI dieta
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 324.431   

    Title statementGI dieta / Rick Gallop ; [překlad Jana Mičulková, Jiří Mewald, Tatjana Pollachová]
    Main entry-name Gallop, Rick (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Computer Press, 2006
    Phys.des.192 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-251-0902-X (brož.)
    National bibl. num.cnb001664019
    Edition Zdraví pro každého (Computer Press)
    NotePřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík
    OriginalG.I. diet
    Subj. Headings redukce tělesné hmotnosti * redukční diety
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
    UDC 615.874.24 , 613.24 , 641.561 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Document kindBOOKS
    GI dieta
    Základem GI diety je výběr a preference potravin s nízkým glykemickým indexem, tj. potravin pomalu a rovnoměrně trávených, které nadměrně nezvyšují hladinu krevního cukru, pomáhají přeměně tuku na energii. Čím více totiž po jídle stoupne glykemie, tím více se vyplaví inzulinu a zvýší se tendence k ukládání tuku v těle. GI dieta je zde nabídnuta nejen jako cesta k zdravému, trvalému zhubnutí bez hladu a drastického omezování, ale i jako obecně zdraví prospěšný způsob stravování a účinná prevence civilizačních nemocí (cukrovky, kardiovaskulárních onemocnění). Kniha nejen seznamuje s principy GI diety, ale poskytuje i praktické postupy pro zahájení této diety, přehledy doporučených, přijatelných a nevhodných potravin, stanovení velikosti porcí, ukázky jídelníčků a kuchařských receptů. Upraveno pro české prostředí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.