Number of the records: 1
1. vyd. - [Praha] : Slovart, 2006 - 496 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim. ; 32 cm
ISBN 80-7209-792-X (váz.)
Piras, Claudia, - Editor
gastronomie potraviny kuchařské suroviny pochutiny italská jídla
příručkyCall number B 47.200 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Title statement Culinaria Itálie : kulinární průvodce / redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell Portion of title Kulinární průvodce Edition statement 1. vyd. Issue data [Praha] : Slovart, 2006 Phys.des. 496 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim. ; 32 cm ISBN 80-7209-792-X (váz.) National bibl. num. cnb001699707 Note Přeloženo z němčiny. Italsko-český kuchařský slovník. Terminologický slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstříky Original Culinaria Italia Another responsib. Piras, Claudia, 1966- (Editor)
Subj. Headings gastronomie - Itálie * potraviny - Itálie * kuchařské suroviny - Itálie * pochutiny - Itálie * italská jídla Form, Genre příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 663/664 , 641.3 , 641.88 , 641.568(450) , (450) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců. Je to vzrušující cestopis, kde hlavní roli hraje kuchyně a jídlo viděné v historických, geografických a kulturních souvislostech. Provede nás celou Itálií, nabídne vše, co je pro italskou kuchyni podstatné a co ji činí tak vyhledávanou a inspirativní. Jídlo vždy patřilo k italskému umění žít, italská kuchyně je stejně jako všechny velké a dokonalé věci prostá, avšak nekonečně vynalézavá, poskytující slovy neuchopitelné požitky. Kniha vedle milovníků italské kuchyně jistě nadchne všechny ostatní, kteří dokáží ocenit výborné a kvalitní jídlo. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1