Number of the records: 1  

Škola

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Petrović, Jasminka - Author
    Vyd. 1. - Brno : Computer Press, 2006 - 83 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 80-251-1137-7 (brož.) :
      Živković, Dobrosav Bob, - Illustrator
     škola  klima školy  učitel a žák
     publikace pro děti
    Call numberC 325.807
    Umístění 37.09 - Organizace výuky a vzdělávání. Školní budovy a zařízení
    Škola
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 325.807   

    Title statementŠkola : [příručka pro přežití školní docházky] / Jasminka Petrović ; [ilustrace Dobrosav Bob Živković]
    Varying form of titlePříručka pro přežití školní docházky
    Main entry-name Petrović, Jasminka (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Computer Press, 2006
    Phys.des.83 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN80-251-1137-7 (brož.) : Kč 149,00
    National bibl. num.cnb001664404
    NotePřeloženo pravděpodobně ze srbštiny
    Another responsib. Živković, Dobrosav Bob, 1962- (Illustrator)
    Subj. Headings škola - humor * klima školy - humor * učitel a žák - humor
    Form, Genre publikace pro děti
    Conspect37.09 - Organizace výuky a vzdělávání
    0/9-053.2 - Literatura pro děti a mládež (naučná)
    UDC 37.09 , 37.064 , 37.064.2 , 82-7 , (0.053.2)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru37.09 - Organizace výuky a vzdělávání. Školní budovy a zařízení
    Document kindBOOKS
    Škola
    Jak přežít školní docházku s humorem?! Chcete-li ve zdraví prožít školní léta, kupte si tuto příručku pro přežití školní docházky. Uvidíte, že vaše škola není v ničem výjimečná. Stejné problémy řeší ve školních lavicích každý z nás. Dozvíte se vše o typech učitelů, jak se nejlépe omlouvat při pozdním příchodu, co dělat při setkání se školníkem, jak přežít exkurzi nebo školní výlet a mnoho dalších důležitých rad. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.