Number of the records: 1
How ready are ready-to-serve foods?
book
Basel ; New York : S. Karger, 1978 - 336 s. : il. ; 23 cm
ISBN 3-8055-2884-1
Paulus, K. - Editor
hotová jídla potravinářská technologie
sborníky konferencíCall number C 214.719 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement How ready are ready-to-serve foods? : proceedings of an International Symposium on Ready-to-Serve Foods / editor, K. Paulus Issue data Basel ; New York : S. Karger, 1978 Phys.des. 336 s. : il. ; 23 cm ISBN 3-8055-2884-1 Another responsib. Paulus, K. (Editor)
Subj. Headings hotová jídla * potravinářská technologie Form, Genre sborníky konferencí Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 663/664 , 641.557 , (062.534) Country Švýcarsko Language angličtina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1