Number of the records: 1  

How ready are ready-to-serve foods?

  1. book

    book


    Basel ; New York : S. Karger, 1978 - 336 s. : il. ; 23 cm
    ISBN 3-8055-2884-1
      Paulus, K. - Editor
     hotová jídla  potravinářská technologie
     sborníky konferencí
    Call numberC 214.719
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 214.719   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementHow ready are ready-to-serve foods? : proceedings of an International Symposium on Ready-to-Serve Foods / editor, K. Paulus
    Issue dataBasel ; New York : S. Karger, 1978
    Phys.des.336 s. : il. ; 23 cm
    ISBN3-8055-2884-1
    Another responsib. Paulus, K. (Editor)
    Subj. Headings hotová jídla * potravinářská technologie
    Form, Genre sborníky konferencí
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 663/664 , 641.557 , (062.534)
    CountryŠvýcarsko
    Languageangličtina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.