Number of the records: 1  

Korespondence

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Langer, František, 1888-1965 - Author
    Vyd. 1. - [Praha] : Divadelní ústav ve spolupráci s Nadačním fondem Františka Langera, 2006 - 321 s.
    ISBN 80-7008-203-8 (Divadelní ústav : váz.)
    Spisy Františka Langera ;
      Dandová, Marta, - Editor
     Langer, František, 1888-1965
     čeští spisovatelé
     korespondence  sebrané spisy
    Call numberC 327.207/2
    Umístění
    Korespondence
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 327.207/2   

    Title statementKorespondence. II, L-P / František Langer ; [uspořádala a komentáře napsala Marta Dandová]
    Main entry-name Langer, František, 1888-1965 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue data[Praha] : Divadelní ústav ve spolupráci s Nadačním fondem Františka Langera, 2006
    Phys.des.321 s.
    ISBN80-7008-203-8 (Divadelní ústav : váz.)
    Ser.statement/add.entry Langer, František, 1888-1965 Spisy (Divadelní ústav) sv. 18
    Another responsib. Dandová, Marta, 1934- (Editor)
    Another responsib. Nadační fond Františka Langera (Other)
    Subj. Headings Langer, František, 1888-1965 * čeští spisovatelé - 20. století
    Form, Genre korespondence * sebrané spisy
    Conspect821.162.3.09 - Česká literatura (o ní)
    929 - Biografie
    UDC 821.162.3-051 , (044) , (081.1) , 929
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Korespondence
    Třetí svazek uzavírá autorovu korespondenci, ve stejném duchu navazuje na předchozí dopisy publikované v Korespondenci I a II. Svazek přináší další nová poznání a objevy. Jsou to především dopisy mladého Františka Langera literárnímu historiku, knihovníku a básníku Janu Thonovi, v nichž se projevuje úplně jiný Langer, než jsme ho znali doposud. V tomto díle najdeme i dopisy F. Langera s výtvarnými umělci, dále dopisy významných představitelů literárního i literárněktitického života. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.