Number of the records: 1
Dietní stravování
Beránek, Jaromír - Author
1. vyd. - Praha : MAG Consulting, c2007 - 48 s. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-86724-32-4 (brož.)
Hotely a restaurace
dietoterapie dietologie
metodické příručkyCall number C 327.903 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Title statement Dietní stravování : jednotný dietní systém / Jaromír Beránek Main entry-name Beránek, Jaromír (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : MAG Consulting, c2007 Phys.des. 48 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-86724-32-4 (brož.) National bibl. num. cnb001757805 Edition Hotely a restaurace Note Vydáno ve spolupráci s nakl. Grada Publishing Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings dietoterapie * dietologie Form, Genre metodické příručky Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 615.874.2 , 613.2 , (072) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Document kind BOOKS Způsob stravování je jedním z faktorů, které ovlivňují vývoj a zdraví člověka. Jednotlivé složky výživy mají vliv na chod životních funkcí, vhodné potraviny dodávají tělu energii a nezbytné živiny. Vedle stravy, která je vhodná pro všechny osoby nemající problémy s váhou ani zdravím, existují složitější druhy stravování vyžadující rozlišení mezi vhodnými a nevhodnými potravinami. Příprava dietní stravy vyžaduje zapracování znalostí z dietologie. Pro zajištění zdravého vývoje člověka by měla být zdravá a správná strava kombinována s vhodným pohybem. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogLoading…
Number of the records: 1