Number of the records: 1  

Dietní stravování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Beránek, Jaromír - Author
    1. vyd. - Praha : MAG Consulting, c2007 - 48 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-86724-32-4 (brož.)
    Hotely a restaurace
     dietoterapie  dietologie
     metodické příručky
    Call numberC 327.903
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Dietní stravování
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 327.903   

    Title statementDietní stravování : jednotný dietní systém / Jaromír Beránek
    Main entry-name Beránek, Jaromír (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : MAG Consulting, c2007
    Phys.des.48 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-86724-32-4 (brož.)
    National bibl. num.cnb001757805
    Edition Hotely a restaurace
    NoteVydáno ve spolupráci s nakl. Grada Publishing
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings dietoterapie * dietologie
    Form, Genre metodické příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 615.874.2 , 613.2 , (072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Dietní stravování
    Způsob stravování je jedním z faktorů, které ovlivňují vývoj a zdraví člověka. Jednotlivé složky výživy mají vliv na chod životních funkcí, vhodné potraviny dodávají tělu energii a nezbytné živiny. Vedle stravy, která je vhodná pro všechny osoby nemající problémy s váhou ani zdravím, existují složitější druhy stravování vyžadující rozlišení mezi vhodnými a nevhodnými potravinami. Příprava dietní stravy vyžaduje zapracování znalostí z dietologie. Pro zajištění zdravého vývoje člověka by měla být zdravá a správná strava kombinována s vhodným pohybem. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.