Number of the records: 1
Sommelier v současné české gastronomii
Burešová, Pavla - Author
Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 - 89 s.
ISBN 978-80-86578-72-9
gastronomie vína sommelierství
učebnice vysokých školCall number S 32.325 Umístění Title statement Sommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová Main entry-name Burešová, Pavla (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 Phys.des. 89 s. ISBN 978-80-86578-72-9 National bibl. num. cnb001781600 Note Na titulní straně nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví. Vinařský slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Users/Intended Audience Note Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8 Another responsib. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví (Other)
Subj. Headings gastronomie * vína * sommelierství Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 642 - Číšnictví. Servírování 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 642.63 , 663.21/.22 , 641/642 , (075.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1