Number of the records: 1
Dobrou chuť, velkoměsto
book
Praha : Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy, 2007 - 465 s. : il., faksim. ; 21 cm
ISBN 978-80-86852-16-4 (Archiv hl. m. Prahy : brož.), ISBN 978-80-86197-85-2 (Scriptorium : brož.) :
Fejtová, Olga, - Editor Ledvinka, Václav, - Editor Pešek, Jiří, - Editor
15.-20. století
gastronomie gastronomie potravinářský průmysl potravinářský průmysl města
sborníky konferencíCall number ČC 533/2007-25 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Dobrou chuť, velkoměsto : sborník příspěvků z 23. vědecké konference Archivu hlavního města Prahy, uspořádané ve spolupráci s Institutem mezinárodních studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy ve dnech 5. a 6. října 2004 v Clam-Gallasově paláci v Praze / sestavili Olga Fejtová, Václav Ledvinka a Jiří Pešek Portion of title 23. vědecká konference Archivu hlavního města Prahy Vědecká konference Archivu hlavního města Prahy Main entry-action Dobrou chuť, velkoměsto (2004 : Praha, Česko) Issue data Praha : Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy, 2007 Phys.des. 465 s. : il., faksim. ; 21 cm Year, No. rok 2007 ISBN 978-80-86852-16-4 (Archiv hl. m. Prahy : brož.) 978-80-86197-85-2 (Scriptorium : brož.) : Kč 189,00 National bibl. num. cnb001760335 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografické odkazy Language note Část. německý, polský a slovenský text, německá resumé Note Monografické číslo seriálu: Documenta Pragensia ; 25 (2007) Another responsib. Fejtová, Olga, 1962- (Editor)
Ledvinka, Václav, 1947- (Editor)
Pešek, Jiří, 1954- (Editor)
Another responsib. Archiv hlavního města Prahy
Univerzita Karlova. Institut mezinárodních studií
Monografické č. seriálu Documenta Pragensia. 21 (2002)
Subj. Headings 15.-20. století * gastronomie - Česko - 15.-20. století * gastronomie - Evropa střední - 15.-20. století * potravinářský průmysl - Česko - 15.-20. století * potravinářský průmysl - Evropa střední - 15.-20. století * města - Evropa střední - 15.-20. století Form, Genre sborníky konferencí Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 663/664 , 352 , (437.3) , (4-191.2) , (062.534) Country Česko Language čeština ; němčina ; polština ; slovenština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1