Number of the records: 1  

Domácí pečivo

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bertinet, Richard - Author
    Vyd. 1. - Frýdek-Místek : Alpress, 2008 - 160 s. : il. ; 26 cm
    ISBN 978-80-7362-582-5 (váz.)
      Cazals, Jean - Photographer   Konečná, Eva - Translator
     chléb  pečivo  kynuté těsto
     kuchařské recepty
    Call numberB 49.013
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Domácí pečivo
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory nedostupnýB 49.013 ČD   
    Rožnov vypůjčeno (do 06.09.2024)B 49.013 R   

    Title statementDomácí pečivo / kouzla Richarda Bertineta s kynutým těstem ; s fotografiemi Jeana Cazalse ; [z anglického originálu ... přeložila Eva Konečná]
    Main entry-name Bertinet, Richard (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataFrýdek-Místek : Alpress, 2008
    Phys.des.160 s. : il. ; 26 cm
    ISBN978-80-7362-582-5 (váz.)
    National bibl. num.cnb001812950
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje rejstřík
    OriginalDough: simple contemporary bread
    Another responsib. Cazals, Jean (Photographer)
    Konečná, Eva (Translator)
    Subj. Headings chléb * pečivo * kynuté těsto
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 664.654 , 641.85:664.6 , 641.85:664.661 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Domácí pečivo
    Jednoduchá směs mouky, droždí a vody se pod rukama mění v chutné pečivo, které můžeme vnímat všemi smysly. Krok za krokem se naučíme pracovat s pěti základními druhy těsta. Výsledkem bude voňavé pečivo všech chutí určené pro všechny příležitosti - např. bochánky plněné zeleninou, chlebové tyčinky ke grilovanému masu, pizza chléb, zdravé celozrnné pečivo sypané semínky, chlebové misky s polévkou, pečivo plněné pudinkem, čokoládou a ovocem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.