Number of the records: 1  

Manuál someliéra

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vaccarini, Giuseppe - Author
    1. vyd. - Praha : SUN, 2008 - 287 s. : barev. il., portréty ; 20 cm
    ISBN 978-80-7371-232-7 (váz.)
     víno  sommelierství
     příručky
    Call numberC 332.051
    Umístění 663.2 - Vinařství
    Manuál someliéra
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 332.051   

    Title statementManuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková]
    Cover TitleJak rozumět vínu
    Main entry-name Vaccarini, Giuseppe (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SUN, 2008
    Phys.des.287 s. : barev. il., portréty ; 20 cm
    ISBN978-80-7371-232-7 (váz.)
    National bibl. num.cnb001818715
    NotePřeloženo z italštiny. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    OriginalManuale del sommelier
    Subj. Headings víno * sommelierství
    Form, Genre příručky
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 663.2 , 642.63 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru663.2 - Vinařství
    Document kindBOOKS
    Manuál someliéra
    Kniha je určena široké veřejnosti i odborníkům, zkrátka všem, kteří by se rádi vyznali v nápojích, zejména pak ve víně. Jak poznat, ochutnávat a hodnotit víno, jak vést vinný sklep či vinotéku, jaké víno se hodí k danému jídlu, do jakých sklenic se to či ono víno nalévá a také kdy je lepší podávat čaj, kávu nebo vodu, ale i spoustu dalších zajímavých informací se dozvíte z této užitečné a zajímavé knihy celosvětově známého someliéra G. Vaccariniho. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.