Number of the records: 1  

Bleskové likéry

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hagmann, Klaus, 1962- - Author
    [Líbeznice] : Víkend, 2008 - 119 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN 978-80-86891-91-0
     likéry  nápoje
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 332.163
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Bleskové likéry
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 332.163   

    Title statementBleskové likéry : ráno připravíte, večer vychutnáte / Klaus Hagmann ; [z německého originálu ... přeložila Helena Uhrová]
    Main entry-name Hagmann, Klaus, 1962- (Author)
    Issue data[Líbeznice] : Víkend, 2008
    Phys.des.119 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN978-80-86891-91-0
    National bibl. num.cnb001829135
    NoteTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    OriginalBlitz-liköre
    Subj. Headings likéry * nápoje
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 663.83 , 641.87 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Bleskové likéry
    Už máte dost likérů, které obsahují umělá barviva a aromata? Chcete si vyrobit vlastní likér? Chcete zpracovat ovoce ze zahrádky? Pak máte jedinečnou příležitost využít návodů obsažených v této knížce. Dozvíte se, jaké ovoce a koření použít, aby Váš likér byl čistě ovocný, měl barvu a vůni použitého ovoce a skvěle chutnal. Recepty není třeba nijak zvlášť výrazně upravovat, neboť jsou určeny pro malá množství ovoce, a to i proto, že některých druhů ovoce máme na zahrádce opravdu málo. Nechybí recepty ani na emulzní likéry (vaječný, čokoládový, kávový) a bylinné likéry, které slouží jako aperitivy nebo digestivy. Zajímavá je kapitola ratafií, což jsou likéry, ve kterých je celé ovoce. Na závěr jsou uvedeny všechny významné likéry světa. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.