Number of the records: 1  

Paštiky a teriny

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2008 - 159 s. : barev. il.
    ISBN 978-80-249-1085-7
      Štumpf, Eugen, - Translator
     studená jídla  masitá jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 49.079
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Paštiky a teriny
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 49.079   

    Title statementPaštiky a teriny / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 2008
    Phys.des.159 s. : barev. il.
    ISBN978-80-249-1085-7
    National bibl. num.cnb001834262
    NoteObsahuje rejstřík
    OriginalPasteten und Terrinen
    Another responsib. Štumpf, Eugen, 1929-2014 (Translator)
    Subj. Headings studená jídla * masitá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.5 , 641.84 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Paštiky a teriny
    Paštiky a teriny se tradičně připravují z masa a podávají se studené. Kromě receptů z jehněčího, hovězího, vepřového či drůbeže vznikly moderní předpisy na rybí, zeleninové a sýrové paštiky. Jako dezert lze podávat i sladké ovocné, mražené a krémové fáše. Domácí paštiky jsou cosi zvláštního. Téměř 120 receptů nabízí lahůdky studené a teplé kuchyně, které jistě zařadíte na delikátní jídelníček. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.