Number of the records: 1
Nejdl, Josef - Author
Vyd. 1. - V Domažlicích : Ve spolupráci s Muzeem Chodska v Domažlicích vydalo Nakladatelství Českého lesa, 2010 - 95 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
ISBN 978-80-87316-09-2 (váz.)
národní jídla gastronomie česká jídla německá jídla
Čechy jihozápadní (Česko) Bavorsko (Německo)
kuchařské receptyCall number C 340.640 Umístění Title statement Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí = Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes / Josef Nejdl Par.title Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes Main entry-name Nejdl, Josef (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data V Domažlicích : Ve spolupráci s Muzeem Chodska v Domažlicích vydalo Nakladatelství Českého lesa, 2010 Phys.des. 95 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm ISBN 978-80-87316-09-2 (váz.) National bibl. num. cnb002104468 Language note Souběžný německý text Another responsib. Muzeum Chodska (Domažlice, Česko) (Other)
Subj. Headings národní jídla - Evropa střední * gastronomie - Evropa střední * česká jídla * německá jídla * Čechy jihozápadní (Česko) * Bavorsko (Německo) Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568 , 641/642 , 641.568(437.3) , 641.568(430) , (430.129) , (437.31-14) , (083.12) Country Česko Language čeština ; němčina Document kind BOOKS Kniha obsahuje desítky receptů lidové kuchyně z české - chodské a bavorské strany hranice, které jsou rozděleny do jednotlivých kapitol: polévky, hlavní jídla, omáčky, přílohy, sladkosti, pochutiny. V úvodní kapitole jsou obsaženy historické fotografie vztahující se k tématu knihy. Publikace je doplněna množstvím barevných fotografií představujících jednotlivé recepty a kresbami Jany Šlechtové, které provází čtenáře celou knihou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1