Number of the records: 1  

Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Cupáková, Šárka - Author
    Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2010 - 108 s. : il.
    ISBN 978-80-7305-126-6 (brož.)
      Karpíšková, Renáta, - Author   Necidová, Lenka - Author
     veterinární mikrobiologie  potravinářská mikrobiologie
     učebnice vysokých škol  praktická cvičení
    Call numberS 33.244
    Umístění
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 33.244   

    Title statementMikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka
    Portion of titleMetody stanovení mikroorganismů v potravinách
    Praktická cvičení II.
    Main entry-name Cupáková, Šárka (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2010
    Phys.des.108 s. : il.
    ISBN978-80-7305-126-6 (brož.)
    National bibl. num.cnb002149592
    NoteNad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, fakulta veterinární hygieny a ekologie, ústav hygieny a technologie mléka
    Another responsib. Karpíšková, Renáta, 1956- (Author)
    Necidová, Lenka (Author)
    Another responsib. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka (Other)
    Subj. Headings veterinární mikrobiologie * potravinářská mikrobiologie
    Form, Genre učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Conspect579 - Mikrobiologie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 579.62 , 579.67 , (075.8) , (076.5)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.