Number of the records: 1  

Technologie masa

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. vyd. - Praha : SNTL, 1976 - 635 s.
      Lát, Jaromír, - Editor
    Call numberC 202.932
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 202.932   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnologie masa / Zprac. [kol.] pod ved. Jaromíra Láta
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL, 1976
    Phys.des.635 s.
    National bibl. num.cnb000472626
    Another responsib. Lát, Jaromír, 1921- (Editor)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Publikace podává stručný přehled dnešní moderní průmyslové technologie v masném průmyslu u nás i v zahraničí. Všímá si hygieny a bezpečnosti při práci, jateční výroby, chlazení masa a drobů po porážce, bourání masa, sleduje masnou výrobu, výrobu konzerv a polokonzerv, potravních živočišných tuků, zmrazeného masa, pojednává o expedici a rozvozu, o obalech a obalové technice, vytyčuje požadavky na jakost a její kontrolu a zabývá se energetikou a odpadními vodami. Práce nahrazuje knihu Technologie masného průmyslu z r. 1967. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.