Number of the records: 1
Schwartz, Oded - Author
Vyd. 2. - Praha : Ikar, 2010 - 191 s. : barev. il. ; 29 cm
ISBN 978-80-249-1492-3 (váz.)
O'Leary, Ian - Photographer
konzervování potravin
příručky obrazové publikace kuchařské receptyCall number B 51.537 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Title statement Konzervování / Oded Schwartz ; fotografie Ian O'Leary ; aranžování pokrmů Oded Schwartz Main entry-name Schwartz, Oded (Author) Edition statement Vyd. 2. Issue data Praha : Ikar, 2010 Phys.des. 191 s. : barev. il. ; 29 cm ISBN 978-80-249-1492-3 (váz.) National bibl. num. cnb002159206 Note Obsahuje rejstřík Original Preserving Another responsib. O'Leary, Ian (Photographer)
Subj. Headings konzervování potravin Form, Genre příručky * obrazové publikace * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.4 , (035) , (084.11) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Document kind BOOKS Moderní ilustrovaný průvodce všemi způsoby konzervování.Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1