Number of the records: 1  

Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vejsada, Pavel, 1980- - Author
    V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2011] - 25 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN 978-80-87437-10-0 (brož.)
    Edice metodik. Technologická řada ;
      Vácha, František, - Author
     sladkovodní ryby  rybí maso  senzorická analýza
     metodické příručky
    Call numberC 342.405
    Umístění
    Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 342.405   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 342.405 P   

    Title statementSenzorické hodnocení masa sladkovodních ryb / P. Vejsada, F. Vácha
    Main entry-name Vejsada, Pavel, 1980- (Author)
    Issue dataV Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2011]
    Phys.des.25 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
    ISBN978-80-87437-10-0 (brož.)
    National bibl. num.cnb002175025
    Ser.statement/add.entry Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 104
    Note200 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Another responsib. Vácha, František, 1946- (Author)
    Subj. Headings sladkovodní ryby * rybí maso * senzorická analýza
    Form, Genre metodické příručky
    Conspect639.2/.6 - Rybářství
    UDC 639.21 , 637.56 , 543.92 , (072)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.