Number of the records: 1  

Domácí krabičková dieta

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Doležalová, Alena, 1958- - Author
    České Budějovice : Dona, 2012 - 205 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 23 cm
    ISBN 978-80-7322-149-2 (brož.), ISBN 978-80-7322-196-6
     dietní jídla  redukční diety
     kuchařské recepty
    Call numberC 346.992
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Domácí krabičková dieta
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 346.992 ČD1   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 346.992   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 346.992 P   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 346.992 a   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 346.992 a1   
    Rožnov k vypůjčeníC 346.992 R   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 346.992 SV   

    Title statementDomácí krabičková dieta / Alena Doležalová ; lektorovala Lucie Mrázová
    Main entry-name Doležalová, Alena, 1958- (Author)
    Issue dataČeské Budějovice : Dona, 2012
    Phys.des.205 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 23 cm
    ISBN978-80-7322-149-2 (brož.)
    978-80-7322-196-6
    NoteV souborném vydání označení čísla části: 1
    Subj. Headings dietní jídla * redukční diety
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.561 , 613.24 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Document kindBOOKS
    Domácí krabičková dieta
    Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého. Autorka jednoduchým způsobem vysvětluje základní principy úspěšnosti krabičkové diety, radí, jak vhodně připravovat pokrmy, jak snížit energetickou hodnotu pokrmů, aniž by utrpěla jejich chuť a hlavně předkládá výběr více než 250 výborných receptů.Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého. Autorka jednoduchým způsobem vysvětluje základní principy úspěšnosti krabičkové diety, radí, jak vhodně připravovat pokrmy, jak snížit energetickou hodnotu pokrmů, aniž by utrpěla jejich chuť a hlavně předkládá výběr více než 250 výborných receptů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.