Number of the records: 1
Grilování: lepší je přirozená chuť než příliš koření
article
Stupka, Petr, 1956- - Author
Kubeš, Slavomír, - Photographer
grilování kuchařské recepty
článkyTitle statement Grilování: lepší je přirozená chuť než příliš koření : hitem posledních několika letních sezon je příprava masa na rozpáleném roštu a posezení s přáteli / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes Portion of title Kuchařské putování s Petrem Stupkou Main entry-name Stupka, Petr, 1956- (Author) Phys.des. il. Note Seriál MF Dnes: Kuchařské putování s Petrem Stupkou. 1 fot. Another responsib. Kubeš, Slavomír, 1969- (Photographer)
Source document Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 23, č. 139 (14.06.2012).
-- Jižní Čechy Gastro Dnes. -- S. B4.Subj. Headings grilování * kuchařské recepty Form, Genre články Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.526.3 Country Česko Language čeština Document kind ARTICLES References - Source document Loading…
Number of the records: 1