Number of the records: 1
Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku
Valenta, Ondřej - Author
Vyd. 1. - Praha : Sociologické nakladatelství, 2011 - 123 s. : il. (převážně barev.) ; 23 cm
ISBN 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.), ISBN 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.)
Hladík, Petr, - Author
potravinářský průmysl potravinářská technologie kvalita potravin bezpečnost potravin
kolektivní monografieCall number C 350.571 Umístění 664 - Potravinářství Title statement Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol. Main entry-name Valenta, Ondřej (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Sociologické nakladatelství, 2011 Phys.des. 123 s. : il. (převážně barev.) ; 23 cm ISBN 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.) 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.) National bibl. num. cnb002253025 Note Část. tištěno napříč Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie Language note Anglické resumé Another responsib. Hladík, Petr, 1972- (Author)
Another responsib. Akademie věd České republiky. Technologické centrum (Publisher)
Subj. Headings potravinářský průmysl - Česko * potravinářská technologie - Česko * kvalita potravin - Česko * bezpečnost potravin - Česko Form, Genre kolektivní monografie Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 663/664 , 663/664-021.465 , 614.31:663/664 , (437.3) , (048.8:082) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Document kind BOOKS Problematika kvality a bezpečnosti potravin, možnosti využívání nových technologických trendů při výrobě, zpracování a distribuci potravin. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1