Number of the records: 1
Receptury jídel pro závodní stravování
Houžvička, Alois - Author
3., upr. a dopln. vyd. - Praha : Merkur, 1972 - 621, [2] s. ; 8°
Píchová, Jarmila - Author
jídla závodní stravování
příručky kuchařské receptyCall number C 82.625 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Receptury jídel pro závodní stravování / [Autoři:] Alois Houžvička, Jarmila Píchová Main entry-name Houžvička, Alois (Author) Edition statement 3., upr. a dopln. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1972 (ST 2) Phys.des. 621, [2] s. ; 8° National bibl. num. cnb000435137 Note 6000 výt. Another responsib. Píchová, Jarmila (Author)
Subj. Headings jídla * závodní stravování Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 640.5 , 641.55 , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS V novém vydání došlo k určitým úpravám po přihlédnutí k připomínkám závodních jídelen a po zrušení závaznosti materiálových spotřebních norem. Změny v souboru receptur se týkají např. zvýšení dávek tuku na smažení, dávekbrambor, vypuštění předpisů jídel, která se v praxi neosvědčila, uvedení nových předpisů, vypuštění některých partií (např. vzorových jídelních lístků), aniž by se změnil rozsah receptur, upravení dávek potravin, doplnění souboru receptur o přesnídávkové polévky a jídla z bramborové kaše v prášku a rozšíření záměn potravin pro výrobu pokrmů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1