Number of the records: 1  

Receptury jídel pro závodní stravování

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Houžvička, Alois - Author
    3., upr. a dopln. vyd. - Praha : Merkur, 1972 - 621, [2] s. ; 8°
      Píchová, Jarmila - Author
     jídla  závodní stravování
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 82.625
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 82.625   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementReceptury jídel pro závodní stravování / [Autoři:] Alois Houžvička, Jarmila Píchová
    Main entry-name Houžvička, Alois (Author)
    Edition statement3., upr. a dopln. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1972 (ST 2)
    Phys.des.621, [2] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000435137
    Note6000 výt.
    Another responsib. Píchová, Jarmila (Author)
    Subj. Headings jídla * závodní stravování
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 640.5 , 641.55 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    V novém vydání došlo k určitým úpravám po přihlédnutí k připomínkám závodních jídelen a po zrušení závaznosti materiálových spotřebních norem. Změny v souboru receptur se týkají např. zvýšení dávek tuku na smažení, dávekbrambor, vypuštění předpisů jídel, která se v praxi neosvědčila, uvedení nových předpisů, vypuštění některých partií (např. vzorových jídelních lístků), aniž by se změnil rozsah receptur, upravení dávek potravin, doplnění souboru receptur o přesnídávkové polévky a jídla z bramborové kaše v prášku a rozšíření záměn potravin pro výrobu pokrmů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.