Number of the records: 1  

Stévie místo cukru

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Doležalová, Alena, 1958- - Author
    České Budějovice : Dona, 2013 - 172 s., [12] s. obr. příl. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN 978-80-7322-162-1 (brož.) :
      Doležal, Vladimír, - Photographer
     stévie sladká  sladká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 352.054
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Stévie místo cukru
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 352.054   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 352.054 P   

    Title statementStévie místo cukru : 365 receptů s použitím stévie sladké / Alena Doležalová ; fotografie Vladimír Doležal
    Main entry-name Doležalová, Alena, 1958- (Author)
    Issue dataČeské Budějovice : Dona, 2013
    Phys.des.172 s., [12] s. obr. příl. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN978-80-7322-162-1 (brož.) : Kč 250,00
    National bibl. num.cnb002465981
    Another responsib. Doležal, Vladimír, 1952- (Photographer)
    Subj. Headings stévie sladká * sladká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 582.998.1 , 641.85 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Stévie místo cukru
    Stévie sladká je čistě přírodní sladidlo, které je téměř bez kalorií a po mnoha stránkách zdraví prospěšné. V poslední době se stává obrovským hitem, dokonce se o ní čím dál víc začíná mluvit jako o sladidle budoucnosti. Je vhodnou alternativou jak pro diabetiky, tak pro ty, kteří chtějí zhubnout či si „jen“ ozdravit jídelníček. Publikace přináší 365 receptů a mnoho praktických rad, jak stévii používat při přípravě sladkých pokrmů, moučníků, dezertů, nápojů či zavařenin. Obsahuje i návod, jak si můžeme stévii sami vypěstovat v domácích podmínkách. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.