Number of the records: 1  

Impact of production systems on lipid quality of common carp (Cyprinus carpio)

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Zajíc, Tomáš, 1985- - Dissertant
    Vodňany : Faculty of Fisheries and Protection of Waters, University of South Bohemia in České Budějovice, 2013 - 110 s. : il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-87437-73-5 (brož.)
     kapr obecný  chov ryb  krmení ryb  lipidy  kvalita potravin
     disertace
    Call numberC 353.339
    Umístění
    Impact of production systems on lipid quality of common carp (Cyprinus carpio)
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 353.339 P   

    Title statementImpact of production systems on lipid quality of common carp (Cyprinus carpio) = Vliv chovu na kvalitu tuku kapra obecného (Cyprinus carpio) / Tomáš Zajíc
    Par.titleVliv chovu na kvalitu tuku kapra obecného (Cyprinus carpio)
    Main entry-name Zajíc, Tomáš, 1985- (Dissertant)
    Issue dataVodňany : Faculty of Fisheries and Protection of Waters, University of South Bohemia in České Budějovice, 2013
    Phys.des.110 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-87437-73-5 (brož.)
    National bibl. num.cnb002497983
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Language noteSouběžné české resumé
    Another responsib. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod (Other)
    Subj. Headings kapr obecný * chov ryb * krmení ryb * lipidy * kvalita potravin
    Form, Genre disertace
    Conspect639.2/.6 - Rybářství
    UDC 597.551.2 , 639.3 , 639.3.043 , 612.397 , 663/664-021.465 , (043.3)
    CountryČesko
    Languageangličtina
    Document kindBOOKS
    Impact of production systems on lipid quality of common carp (Cyprinus carpio)
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.