Number of the records: 1
Virtue, Doreen, 1958- - Author
Vyd. 1. - Olomouc : Fontána, 2013 - 173 s. : barev. il., 2 portréty ; 21 cm
ISBN 978-80-7336-738-1 (brož.)
Ross, Jenny, - Author
syrová strava jídla
kuchařské receptyCall number C 354.944 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Title statement Kuchařka syrové stravy : uzdravte sebe a svou planetu lahodnou živou stravou / Doreen Virtue a Jenny Ross ; [z anglického originálu ... přeložila Pavla Brenon Hrušková] Main entry-name Virtue, Doreen, 1958- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Olomouc : Fontána, 2013 Phys.des. 173 s. : barev. il., 2 portréty ; 21 cm ISBN 978-80-7336-738-1 (brož.) National bibl. num. cnb002537039 Note Obálkový podnázev: recepty pro zdraví a dlouhověkost Original Art of raw living food Another responsib. Ross, Jenny, 1979- (Author)
Subj. Headings syrová strava * jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 615.874.24 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Document kind BOOKS Živá kuchyně je velmi pestrá, snadno lze připravit krémové i křupavé dobroty, jako jsou burrito, lasagne, pizza, sushi nebo jablečný koláč, ale musí se důmyslně kombinovat ovoce, zelenina, ořechy, semena a klíčky. Teplota přípravy nesmí překročit 47 stupňů Celsia (118 stupňů Fahrenheita), jinak se zničí zdraví prospěšné enzymy, které léčí a detoxikují tělo. V knize jsou uvedeny předpisy na přípravu nápojů, salátů, marinované zeleniny, chuťovek a předkrmů, dipů a pomazánek, hlavních chodů, sladkých i slaných dezertů. Druhá autorka je majitelkou a šéfkuchařkou restaurace jménem 118°F v Kalifornii, kde se tyto pokrmy podávají. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1