Number of the records: 1
Speciality české, moravské a slovenské kuchyně
Nestával, Antonín, 1922-1985 - Author
3. vyd. - Praha : Merkur, 1970 - 54 s.
Havlíková, Jaroslava - AuthorCall number C 72.990 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Speciality české, moravské a slovenské kuchyně / A. Nestával, J. Havlíková Main entry-name Nestával, Antonín, 1922-1985 (Author) Edition statement 3. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1970 Phys.des. 54 s. Another responsib. Havlíková, Jaroslava (Author)
Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1