Number of the records: 1
Flambování a dochucování jídel
Srkala, Antonín - Author
1. vyd. - Praha : Merkur, 1969 - 77 s. : il. ; 19 cm
flambování
kuchařské recepty příručkyCall number C 69.644 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Flambování a dochucování jídel / Antonín Srkala Main entry-name Srkala, Antonín (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1969 Phys.des. 77 s. : il. ; 19 cm National bibl. num. cnb000425564 Subj. Headings flambování Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.527.2 , (035) , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Příručka, informující o postupu prací při úpravě a dokončování jídel u stolu hosta, je určena především pracovníkům speciálních a výběrových restaurací, méně už běžným domácnostem. Uvádí předpisy na přípravu a konečné dochucování studených a teplých předkrmů, polévek, hlavních jídel a dezertů a návody k úpravě nejrůznějších dressingů. Zvláštní oddíl knížky tvoří výčet jídelních specialit prvotřídních restaurací několika evropských metropolí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1