Number of the records: 1  

Flambování a dochucování jídel

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Srkala, Antonín - Author
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1969 - 77 s. : il. ; 19 cm
     flambování
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 69.644
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 69.644   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementFlambování a dochucování jídel / Antonín Srkala
    Main entry-name Srkala, Antonín (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1969
    Phys.des.77 s. : il. ; 19 cm
    National bibl. num.cnb000425564
    Subj. Headings flambování
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.527.2 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Příručka, informující o postupu prací při úpravě a dokončování jídel u stolu hosta, je určena především pracovníkům speciálních a výběrových restaurací, méně už běžným domácnostem. Uvádí předpisy na přípravu a konečné dochucování studených a teplých předkrmů, polévek, hlavních jídel a dezertů a návody k úpravě nejrůznějších dressingů. Zvláštní oddíl knížky tvoří výčet jídelních specialit prvotřídních restaurací několika evropských metropolí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.