Number of the records: 1  

DE L'ESPRIT DES LOIX

  1. DE L'ESPRIT DES LOIX

    book


     Montesquieu, Charles Louis de Secondat, 1689-1755 - Author
    NOUVELLE EDITION - A AMSTERDAM ; Et se debite á LAUSANNE : Chez FRANÇOIS GRASSET, 1761 - civ, 412 s. ; 12°
      Grasset, François, - Publisher
    Call numberSC 1553/1
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 1553/1   

    Title statementDE L'ESPRIT DES LOIX. TOME PREMIER / Par MR. de MONTESQUIEU
    Main entry-name Montesquieu, Charles Louis de Secondat, baron, 1689-1755 (Author)
    Edition statementNOUVELLE EDITION
    Issue dataA AMSTERDAM ; Et se debite á LAUSANNE : Chez FRANÇOIS GRASSET, 1761
    Phys.des.civ, 412 s. ; 12°
    Provenience Gymnasium Budvicense (České Budějovice, Česko) České státní chlapecké reformované reálné gymnázium (České Budějovice, Česko)
    NoteRok vydání římskými číslicemi : "M D C C L X I.". "Prolem sine matre creatam" OVID."
    ContentsL'éloge de l'auteur, & l'analyse de l' Esprit des Loix / par Mr. D'ALEMBERT -- Le Discours prononcé par Mr. de MONTESQUIEU lors de la reception á l'académie françoise -- Les XI. premiers livres de l'Esprit des Loix
    Ownership hist.Rkp. "Biblioth. Gymn Budvice" (titl. list), tamtéž fialové hranaté razítko s legendou: "Č. st. chlap. ref. reál. gymnasium v Čes. Budějovicích. Učitelská knihovna. Č. inv. 638, Č kat. B 301/1 (čísla dopsána perem)
    Poznámky k popisovanému exemplářiStaré sign.: přední předsádka, první strana, rkp: "K Nr. 15 / 1" na předním přídeští a na rubu přední předsádky rkp.:" C Vα 56"; SC 1403/1
    Binding inf.Vazba z světle modrého papíru; na hlavě hřbetu bílý štítek s signat. "B 301 I"; v patě hřbetu bílý štítek s červeným nápisem: "G. cl." a černou "9"
    Another responsib. Grasset, François, 1723-1789 (Publisher)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    CountryŠvýcarsko
    Languagefrancouzština
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.