Number of the records: 1  

Přírodní podmínky a současný stav vegetačního krytu na černouhelných haldách Ostravsko-karvinského revíru

  1. book

    book


     Havrlant, Miroslav, 1925-2010 - Autor
    1. vyd. - Praha : SPN, 1967 - 81 s. : il., [2] mp. ; 8°
    Spisy Pedagogické fakulty v Ostravě ;
      Gerlich, Václav, - Autor   Kincl, Miloslav, - Autor
     odvaly  rekultivace  vegetace
     Ostravsko-karvinský revír (Česko)
     pojednání
    SignaturaC 63.747
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 63.747   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPřírodní podmínky a současný stav vegetačního krytu na černouhelných haldách Ostravsko-karvinského revíru / Miroslav Havrlant, Miloslav Kincl, Václav Gerlich
    Záhlaví-jméno Havrlant, Miroslav, 1925-2010 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SPN, 1967 (Karviná : MTZ)
    Fyz.popis81 s. : il., [2] mp. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000422978
    Edice Spisy Pedagogické fakulty v Ostravě ; 7
    Poznámky500 výt.. Obálka: Zdeněk Jelínek
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Ruské a anglické resumé
    Dal.odpovědnost Gerlich, Václav, 1929- (Autor)
    Kincl, Miloslav, 1923-2005 (Autor)
    Předmět.hesla odvaly * rekultivace * vegetace * Ostravsko-karvinský revír (Česko)
    Forma, žánr pojednání
    Konspekt622 - Hornictví
    MDT 581.524/.526 , 502.174 , 631.618 , 622.271.4 , (437.32-17) , (049)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Studie se zabývá problematikou odvalů karbonských hlušin v revíru a možnostmi jejich ozeleňování. Zkoumá přírodní podmínky na haldách a věnuje pozornost výsledkům měření růstu dřevin na pokusných plochách. Snaží se doplnit topografii haldových výsypek ostravsko-karvinského revíru, výsledky průzkumu zanesla do připojené nově zpracované mapy. V závěru podává dosavadní výsledky rekultivace hald a pokusné výsadby dřevin.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.