Number of the records: 1  

Domácí krabičková dieta 3

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Doležalová, Alena, 1958- - Author
    České Budějovice : Dona, 2015 - 201 s., [8] s. obr. příl. ; 23 cm
    ISBN 978-80-7322-180-5, ISBN 978-80-7322-196-6
     dietní jídla  redukce tělesné hmotnosti
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 361.380
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Domácí krabičková dieta 3
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 361.380 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 08.11.2024)C 361.380   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 361.380 P   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 361.380 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 361.380 R   

    Title statementDomácí krabičková dieta 3 : nové recepty : 60 nových jídelníčků : mnoho praktických rad k vaření : o potravinách, které pomáhají hubnout : něco málo o pohybu, cviky pro jednotlivé části těla / Alena Doležalová
    Main entry-name Doležalová, Alena, 1958- (Author)
    Issue dataČeské Budějovice : Dona, 2015
    Phys.des.201 s., [8] s. obr. příl. ; 23 cm
    ISBN978-80-7322-180-5 250.00 Kč
    978-80-7322-196-6
    Subj. Headings dietní jídla * redukce tělesné hmotnosti
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.561 , 615.874.24 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Document kindBOOKS
    Domácí krabičková dieta 3
    Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého. Autorka jednoduchým způsobem vysvětluje základní principy úspěšnosti krabičkové diety, radí, jak vhodně připravovat pokrmy, jak snížit energetickou hodnotu pokrmů, aniž by utrpěla jejich chuť a hlavně předkládá výběr více než 250 výborných receptů.Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého. Autorka jednoduchým způsobem vysvětluje základní principy úspěšnosti krabičkové diety, radí, jak vhodně připravovat pokrmy, jak snížit energetickou hodnotu pokrmů, aniž by utrpěla jejich chuť a hlavně předkládá výběr více než 250 výborných receptů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.