Number of the records: 1  

Praktická cvičení z rostlinné výroby pro pedagogické fakulty

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    1. vyd. - Praha : SPN, 1966 - 315, [1] s. ; 8°
    Učebnice pro vysoké školy
      Vodáková, Jitka, - Editor
     rostlinná výroba
     učebnice vysokých škol  praktická cvičení
    Call numberC 59.104
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 59.104 v2   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 59.104 v3   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 59.104 v4   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 59.104   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementPraktická cvičení z rostlinné výroby pro pedagogické fakulty / Zprac. kol., ved. Jitka Vodáková ; Il. Ladislav Urban ; Fot.: [kol.]
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SPN, 1966 (Čes. Těšín : Tisk 3)
    Phys.des.315, [1] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000490741
    Edition Učebnice pro vysoké školy (Státní pedagogické nakladatelství)
    NoteVazba: Jan Pírko. 2000 výt.. Přehl. lit.. Věcný rejstřík. S tb. v textu
    Another responsib. Vodáková, Jitka, 1933- (Editor)
    Subj. Headings rostlinná výroba
    Form, Genre učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Conspect633 - Rostlinná výroba
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 633 , (076.5) , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Praktická cvičení z rostlinné výroby pro pedagogické fakulty
    Praktická cvičení z rostlinné výroby pro pedagogické fakulty
    První oddíl seznamuje s problematikou ochrany kulturních rostlin a se základními pracovními technikami fytopatologické práce. Zaměřuje se na choroby fyziologické, virové, bakteriální a houbové a na škůdce obilnin, řepy, brambor, luskovin, pícnin, zelenin a ovocných a okrasných plodin. Druhý oddíl, jednající o semenářství, se zabývá mj. předosevní přípravou a laboratorními rozbory osiva a sadby. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.