Number of the records: 1  

Ubrousku, prostři se!, aneb, 112 jídel, která milujeme

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    156 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-87575-35-2
    Apetit na cestách. Česko ;
     česká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 362.616
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Ubrousku, prostři se!, aneb, 112 jídel, která milujeme
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory nedostupnýC 362.616 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 362.616   

    Title statementUbrousku, prostři se!, aneb, 112 jídel, která milujeme
    Portion of title112 jídel, která milujeme
    Varying form of titleSto dvanáct jídel, která milujeme
    PublicationPraha : Burda Praha, spol. s r.o., [2015]
    Copyright notice date©2015
    Phys.des.156 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-87575-35-2
    National bibl. num.cnb002699403
    Edition Apetit na cestách ; II
    NoteObsahuje rejstřík
    Subj. Headings česká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(437.3) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Document kindBOOKS
    Ubrousku, prostři se!, aneb, 112 jídel, která milujeme
    Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály. Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol: Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody) Volání divočiny (recepty na zvěřinu) Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby) Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka, vepřové koleno…) Domácí cukrárna (božské zákusky z české cukrárny - větrník, rakvička, harlekýn…) Tak chutná domov (pečené kuře, kachna s nádivkou, řízky…) Rodinné stříbro (slavné české koláče + kváskový chléb) Publikace: Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit) - neuveden. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.