Number of the records: 1
Carrara, Lorena - Author
První vydání - 238 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
ISBN 978-80-204-3715-0
Grazia, Mario - Author Villa, Mariagrazia - Author Svobodová, Ivana, - Translator
vegetariánská jídla národní jídla
kuchařské receptyCall number C 364.817 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Uniform title Vegetarian Mediterranean style. Česky Title statement Vegetariánská středomořská kuchařka / sestavila Academia Barilla ; text Lorena Carrara, Mario Grazia, Mariagrazia Villa ; recepty Mario Grazia ; z anglického originálu Vegetarian Mediterranean style přeložila Ivana Svobodová Main entry-name Carrara, Lorena (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Mladá fronta, 2015 Phys.des. 238 stran : barevné ilustrace ; 23 cm ISBN 978-80-204-3715-0 National bibl. num. cnb002730477 Note Obálkový podnázev: 100 originálních italských receptů. Obsahuje rejstříky Another responsib. Grazia, Mario (Author)
Villa, Mariagrazia (Author)
Svobodová, Ivana, 1983- (Translator)
Another responsib. Academia Barilla (Compiler)
Subj. Headings vegetariánská jídla * národní jídla - Středozemní moře-oblast Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568 , 641.564 , (4-12/-14) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Je rozdělena na kapitoly Předkrmy, Polévky, Těstoviny a rýže, Hlavní chody, Přílohy a saláty, Pizza a focaccia a Moučníky a v každé z nich představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás. Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1